dimecres, 18 de febrer del 2009

Trineus = Schlitten

Com que continua nevant des de dijous passat, ja fa quasi una setmana, la capa de neu acumulada per tot arreu és significativa. Ara mateix, costa creuar un carrer, ja que sembla que una barrera de neu separa la calçada de la vorera.

Com que pels nens petits és especialment difícil caminar amb aquestes condicions, molts nens han optat per demanar als seus pares que els arrosseguin en trineu! Ells s'ho passen bé i possiblement, arribar a destinació deu ser més ràpid. Per tant, els pares munten els nens en un trineu com el de la foto i els arrosseguen...
Però no només ho utilitzen els nens!

Com que per tot arreu hi ha un gruix considerable, es veu a molta gent jove carregant els trineus de fusta amunt i avall... També he vist alguns joves amb uns trineus de plàstic més moderns.No he vist què fan els joves, però sospito que busquen un lloc amb una mica de pendent i es tiren cap avall! Per la cara que fan quan carreguen els trineus, s'ho estan passant bé! :-)

Són els aspectes positius de tenir-ho tot completament nevat! :-)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Déu n'hi do, tants dies nevant, si t'agrada la neu ja en podràs gaudir força, sobretot esquian.
Aquí ara tenim un anticicló i estem a 17º a l'ombra. Ahir quan vaig anar a comprar em vaig fixar amb un autocaravana perquè era de Alemanya i els ocupants anaven amb màniga curta, és clar no m'estranya, a Alemania amb tanta neu, aquí els hi deu semblar que és l'estiu. Encara que al Pirineu ha nevat força i amb les pluges que hem tingut, els pantàns estant quasi plens, aquest any no tindrem sequera.
Deu ser molt divertit anar amb trineu, a veure si ho proves.
Els paisatges deuen ser preciosos amb tanta neu.

Mª Rosa.