dimecres, 11 de febrer del 2009

El mal temps afecta a tot arreu

Ahir va arribar un temporal a Alemanya... I va provocar problemes!

Va fer molt de vent i va començar a nevar... A l'autopista A3, en direcció cap a Frankfurt, es va produir una cua de més de 25 km. La cua va ser provocada, majoritàriament per camions que no duien cadenes i van començar a tenir accidents...

Aquest matí, hi havia cotxes que havien estat més de 9 hores atrapats en la caravana! Havien passat la nit allà!! Jo he quedat sorpresa al sentir que alguns camioners, no li donen a les cadenes la prioritat i la importància que haurien de tenir...

O sigui que he vist com els col·lapses es produeixen a tot arreu!

A primera hora de la tarda, quan mirava per la finestra, veia una capa blanca de pols (de neu) que ho anava cobrint tot. Un paisatge espectacular que no agradava gens a la gent que havia de conduir per tornar a casa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquí també la neu cau amb insistència al Pirineu i al Prepirineu, aquest any és un any de nevades. Nosaltres tenim bon temps amb sol, però al vespre fa fred, es nota que ha nevat a les muntanyes.
Sembla mentida que els camions no portin les rodes adequades o amb cadenes, dons així provoquen els accidents i les retencións a les carreteres.

Espero que el temporal no duri massa.
Mª Rosa.

Anònim ha dit...

De fet el paissatge ha d'esser espectacular. Ja me l'imagino i no l'he vist "in situ" pels pèls; m'hagués encantat!.
Assumpció.