dimecres, 25 de febrer del 2009

Disfresses amb diners falsos

Pel que he estat veient, diria que la gent d'aquí no es disfressa gaire... Diria que es disfressen més per Halloween i per l'Oktoberfest, que no pas ara...

He vist una mica de confeti i unes quantes persones amb pintures per la cara o barrets. Però en comparació a la quantitat de gent que celebra els Carnavals a Espanya, he de dir que aquí els Carnavals passen totalment desapercebuts.

De qualsevol manera, sempre hi ha gent que té sentit de l'humor...

Aquesta és la història d'un alemany que, en motiu de la crisis econòmica, va decidir disfressar-se de persona a la que li surten els diners per les orelles. Per fer-ho, va imprimir un munt de papers iguals que els bitllets de 5 euros. Cadascun d'aquests papers, tenia la mateixa mida i aspecte, tot i que només estava imprès per una cara...

I l'home va posar els seus bitllets enganxats per tot el cos, per les butxaques, etc...

El cas és que algun bitllet li va caure a terra. I algun "listillo" va agafar el bitllet i va anar a comprar alguna cosa... Total, que el venedor va portar el bitllet al banc.

Ara la Policia busca a la persona que ha imprès els bitllets de 5 euros a una cara, per la seva disfressa de Carnestoltes. Si el troben, l'han de jutjar!

Pel que sembla, és delicte imprimir un bitllet de moneda legal que tingui la mateixa mida i que no sigui clarament identificable que és fals... (I em pregunto jo: "Però si només estava imprès a una cara!!").

Així que si per Carnestoltes voleu utilitzar diners, podeu utilitzar diners de curs legal i de debò, o bé modificar-ne la mida o incloure detalls que denotin clarament que no és autèntic. Aquí en teniu un exemple:

Precaució al fer la vostra disfressa anti-crisis! ;-)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En un casal d'avis de algú es va disfressar de Duquesa de Alba i anava amb l'ajudant que la portava amb cadira de rodes. Total, que va guanyar el primer premi. Endevines de qui es tracte?
Avui emnjarem sardines!
Em sap greu veure que hi ha tant poc humor en aquest món i tant d'interès i maldat.
Assumpció.

Anònim ha dit...

Si els bitllets només estaven impresos per una cara, com la policia vol jutjar al home que els va fer?, ho trobo injust i mes quan és Carnaval i anava disfressat.
Hi han coses que no s'entenen i aquesta és una d'elles.
Mª Rosa.