dijous, 26 de febrer del 2009

Crònica groga...

Tot i que a Alemanya la quantitat de premsa groga és menor que a Espanya, també apareixen notícies que resulten curioses.

La història que us explicaré està protagonitzada per una pròtesis dental.

Resulta que hi havia una dona que havia perdut les seves peces dentals i va anar al dentista per a que li posessin una pròtesis dental. El dentista va fer professionalment la seva feina.

A Alemanya les factures arriben a casa al cap d'uns temps, quan el tractament pot estar ja finalitzat.

En aquest cas, la dona ja portava la seva nova i flamant pròtesis dental i va rebre la factura, la qual no va poder o voler pagar. El dentista va demanar-li a la dona que pagués, però ella va seguir sense abonar l'import de la factura.

Total que l'home, cansat de no cobrar, va presentar-se un bon dia a casa de la senyora. Després d'una petita discussió, va treure les eines de la butxaca i va retirar la pròtesis dental a la dona.

Evidentment, la dona va denunciar-lo per haver-li retirat, sense cap mena d'anestèsia i a casa seva, la pròtesis dental.

I ara fa poc va sortir el resultat de la sentència: El dentista ha de pagar 6000 euros a la dona, pel mal que li ha fet.

Com diuen en castellà: "En todas partes se cuecen habas".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Curiós i en certa manera divertit, no vull justificar ni al dentista ni a la dona, tots dos en van fer una gra massa, la dona si no tenia prous diners li tenia que haver pagat de mica en mica i sinó no haver tingut les penques de posar-se una pròtesis dental, el dentista denunciar a la pacient i no fer-ho a la força bruta.
El mon està ple de boijos i de barruts.

Mª Rosa.