dissabte, 15 de novembre del 2008

Olympiapark


Avui he anat a fer fotos a l'Olympiapark de Munich, que va ser construït el 1972 en motiu dels Jocs Olímpics de la ciutat.

Les prediccions meteorològiques deien que calia aprofitar el dia d'avui perquè seria l'únic dia de la setmana amb Sol. Així que he sortit amb la càmera a la mà, disposada a retratar tot allò que es posés al meu davant. Tot i que el sol brillava, no ho feia amb gaire entusiasme. La temperatura era de 6º, tot i que he tingut la impressió que n'eren molts menys! Les mans m'han quedat glaçades perquè per fer fotos, he optat per no portar guants... Ai! He deixat de sentir les mans!!



He fet fotos del llac, des del que es veia una torre alta, que segur que té unes vistes meravelloses... Suposo que no és un llac natural, però està molt ben dissenyat. M'agrada com es veu la gespa baixant en esglaons cap al llag.


El parc té un mirador. Com que habitualment aquests llocs tenen bones vistes, he pujat a dalt i m'he fet una foto allà dalt! La foto potser no és la millor, ja que està una mica cremada, però té el seu encant: És l'Olympiapark!


Des d'allà dalt, es veia perfectament el famós "museu" de BMW, que molta gent m'ha recomanat visitar i que espero fer-ho aviat... :-) Allà està la seu central de la companyia i s'ha convertit en un edifici representatiu de l'Skyline de la ciutat.


L'Olympiapark té molts animals i no m'he pogut resistir a fer algunes fotos!! :-)

Fixeu-vos en les ones circulars que crea l'ànec al nedar pel llac!


O fixeu-vos en la tranquil·litat d'aquesta oca, totalment avesada a les visites dels turistes.


És clar que com tota aquesta mena de llacs, sempre ofereixen la possibilitat de que els visitants puguin navegar-hi amb barquetes. Jo no m'he pogut resistir a la temptació de fer-me una foto en una d'aquestes barquetes... Mmm... Em recorda a una oca amb ulleres de sol! Divertit, eh? ;-)


Tot i que encara és tardor, l'hivern està molt a prop. Jo continuo buscant arbres macos als que fer-los fotos. I n'he trobat! Tenen molt poques fulles, però els trobo realment macos! :-) I vosaltres?


Lamentablement, des seguida s'ha fet fosc! Però tot i així, he trobat més arbres que m'han fet sentir la necessitat de fotografiar-los! Aquí en teniu una de les mostres... Amb el cel vermellós, estan maquíssims, eh?


He de dir que també he trobat detalls curiosos, com aquest cartell que indica que no es baixi esquiant... mmm... Si l'han posat, deu ser que a la que hi ha una mica de neu, la gent s'hi tira de cap! Ho he trobat realment simpàtic! Jejejeje... :-)


De fet, em continuo preguntant... A qui se li acut posar-se a esquiar al mig de l'Olympiapark? O potser es posen a esquiar per arribar al pàrquing? Són coses que no puc entendre...

Una visita d'un altre d'aquells llocs que els turistes no es poden perdre... ;-)

(Actualització: La foto panoràmica de "portada" no és meva... És de la wikipedia!)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estàs de turista permanent a Alemanya,eh?. Potser ja has vist més coses que els mateixos alemanys i encara aniràs continuant. I sembla que això de la fotografia ho portis dins, pot ser una herencia del teu pare?, qui sap! Segueix així,
Assumpció.

Anònim ha dit...

Són unes fotos molt maques.
Llàstima que s`acabi el bon temps, dius que esteu a 6º, dons si que fa fred.
El Olimpiapark, és molt bonic. Originals aquets esglaons amb gespa. Igual que el llac, he fet les fotos en gran hi han quedat molt bé, i tú molt guapa.
El edifíci de BMW, molt original te d`estar força bé el museu.
Les oques, no són gaire amics de les persones i aquesta es veu molt pacífica.
Encara que els arbres tinguin poques fulles, segueixen sen encantadors.

Estàs feta una turista. A Munich hi han moltes coses per veure.
Enhorabona.
Mº Rosa.

Anònim ha dit...

Estic desitjant d'anar a Alemanya per poder gaudir de tot el que estàs veient tu, que tot és una passada. M'ha encantat el castell i a la fancy li hagués agradat anar a fer les coses que vas fer tu a la feina, tot allò de la tirolina i les cordes i els ejercicis. A veure si convenço el juvilat.
Mari i Felip

Jaime Despree ha dit...

Hola Natàlia,
Me recuerdas a "Ameli", pero en versión catalana, que la supera.
Preciosas fotos
Un abrazo

Jaime Despree