dissabte, 1 de novembre del 2008

Halloween 2008


Aquest any no he pogut celebrar la tan nostrada castanyada, amb panellets, moniatos i... castanyes! De fet, hi ha paradetes de castanyes pel carrer, venen moniatos a les botigues però... de panellets... res de res!

Així doncs, per no enyorar totalment la castanyada, m'he apuntat a una Festa de Halloween!! :-)

Em van dir que havia d'anar vestida per a l'ocasió i portar menjar que resultés ben esgarrifós... Com que no tenia ni idea de quins són els menjars típics de Halloween, vaig utilitzar contactes i internet. Vull agrair públicament la inestimable col·laboració de la Lorena, una lectora del blog, que em va recomanar fer un cervell de síndria i uns pops de salsitxa de Frankfurt. També vaig trobar una pàgina amb la cara d'un ogre de carn picada.

Aquí teniu els resultats dels meus plats! :-)


Se'm va fer tard preparant els plats, així que no em vaig poder "engalanar per a l'ocasió"...

A l'arribar a la festa, tot estava molt fosc. Vaig pensar que seria una ocasió ideal, de condicions extremes, per provar la meva nova càmera de fotos, que m'han regalat els meus pares per substituir l'antiga, que va deixar de llegir targetes... Donat les males condicions de llum, notareu que algunes fotos tenen molt de gra... He quedat molt contenta amb el resultat! ;-)

A la taula, vaig veure un altre cervell que feia competència a la meva síndria... Aquest cervell estava dins del cap d'un monstre i els ulls s'il·luminaven. Jo ho vaig trobar realment fastigós! ;-P


També hi havia altres plats : molts ulls, dits tallats, etc...


Fins i tot hi havia pastissos fastigosos... En aquest cas, era un pastís de xocolata boníssim, amb colorant verd i blau, decorat amb unes gominoles vermelles per dalt... :-)


La gent, si que anava vestida per a l'ocasió... Va venir fins i tot un metge forense que portava una col·lecció d'ulls que havia recollit a la feina...


La majoria de gent de la festa però, anava vestida de negre:


Algunes noies anaven totalment vestides per a l'ocasió, incloent l'abric per sortir al carrer...


Hi havia gent que havia portat barrets... totalment espectaculars!!


Tot i que eren les noies les que duien barrets, sembla ser que els compartien amb els nois... Fixeu-vos en aquesta parella de la foto! Ah! Sembla ser que algú es va deixar roba a casa d'aquest noi, i ell l'ha aprofitat per aquesta ocasió...

Per cert, més detalls de la foto: de la paret pengen uns fantasmes i al terra un munt d'ossos comestibles... :-)

Finalment, es van fer les votacions del concurs de menjar esgarrifós. Hi havia dues categories: El que tenia més bon aspecte i el que tenia més bon gust... No em va quedar clar qui va guanyar la categoria del menjar més bo... Però... el meu cervell va guanyar la categoria del que tenia més bon aspecte!!! (M'agradaria emfatitzar que la idea va ser proporcionada per la Lorena)

Aquí teniu la foto del cervell guanyador!! :-)

M'agradaria afegir que com que estem fora de temporades de síndria, aquesta no tenia gust de res... Bé, tenia gust d'aigua! En alemany, la síndria s'anomena Wassermelone, és a dir "Meló d'aigua". En el cas d'aquesta síndria procedent de Brasil, el nom era totalment adequat. Només té gust d'aigua! Sort que els colors eren ideals! :-)

I em van donar un premi... Oh Happy Day!!! :-)

És una llàstima que no anés vestida en condicions adequades...

Va ser una vetllada entretinguda, tot i que vaig trobar a faltar música i un ambient una mica més animat. Vaig estat tota l'estona provant la càmera de fotos i... quan vaig haver fet prou fotos, estava tan cansada que vaig optar per marxar a casa...

Així que ara ja sé què és Halloween! :-)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona! La càmera "que algú t'ha regalat", fa unes bones fotos i més tenint en compte la poca llum que hi havia. El menjar m'ha impressionat i ell cervell fantàstic!.
Llàstima que no t'haguessis disfressat, ni que fos una mica...
La nostra castanyada, tant divertida com la teva...
Assumpció.

Unknown ha dit...

Felicidades!!! Te quedaron geniales! Qué suerte que consiguieras la sandía :)
No tendrás fotos del proceso de esculpido, no?

Anònim ha dit...

Felicitats, per ser guanyadora dàquet cervell tant espectacular, m`agradat molt, al menys no és tant fastigós com l`altre i els popets un encant, la cara del monstre una passada.
En aquesta festa, molt bé l`inmaginació de tots, però a mi s`han passarian les ganes de menjar.
Com era el nostre aniversari de casament,varem sortir a dinar i per la nit,no vem celebrar la castanyada.
El Halloween ho trobo massa tètric.

T`han quedat molt bé les fotos, és un bon regal, ara a fer practiques.

Mª Rosa.

Alícia ha dit...

Nena, ets una artista!