dilluns, 13 d’octubre del 2008

Radiografia de contrast

Avui he anat a la clínica a fer-me la radiografia de contrast...

Com ha anat? Doncs bé... Aquest és el resum:

- 1 hora i 30 minuts esperant
- 30 minuts fent un munt de radiografies

El resultat és que ja saben on està tapat el conducte. Està tapat a la part de l'ull. Jo he vist una imatge en la que m'ha semblat veure-ho, però és clar, no sóc metgessa i allò podria haver estat qualsevol altra cosa.

El procés de fer les radiografies era senzill i no feia mal.

Ara que està localitzat el problema, cal trobar-ne la causa per poder-ho solucionar. Potser m'hauran de fer més proves, com una que consisteix en posar una microcàmara dins del conducte de l'ull per mirar què hi ha per dins.

Com a mínim, ha quedat descartada qualsevol causa del nas. Tot està a la banda de l'ull. Veurem què dirà l'oculista...

Qui m'havia de dir a principi d'any, que hauria de viure una d'aquelles odissees de metges, en les que es va de prova en prova perquè la causa és desconeguda i no se sap com tractar-la amb èxit...

Ai! Paciència!

Per altra banda, avui he donat un paper a l'escola d'idiomes per dir que vull continuar estudiant alemany. Sembla ser que és la professora la que ha d'autoritzar a l'alumne a fer el següent nivell... Veurem doncs si em deixaran fer el següent nivell, o si hauré de repetir...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si d`una vegada per totes, et donen un diagnòstic precís i et solucionen el problema de l`ull,
és una bona noticia que no et vingui del nas. Això d´anar de metge en metge, és una llauna.

Dius que ja et toca canviar de nivell?, si que van depressa. Ja veuràs com passes, i sinó cap problema. Però tot anirá bé.

Molta sort.
Mª Rosa.

Natàlia ha dit...

Els cursos d'alemany duren de 4 a 8 setmanes. El que jo faig, és de 8 setmanes, que passen volant!

Anònim ha dit...

Una micro-càmera al llagrimal?
(Han vist moltes pel·lis,
aquesta gent)

Alícia ha dit...

Hola hola, avui t'he pogut llegir per fi, després d'uns quants dies de curro intensissims. Moltes gràcies pel post que dediques a la meva nena, la Maria, que està una miqueta toveta aquests dies... ja se sap... això de la guarde, ho pilla tot, pobra. Aquest castell és molt bonic, en les fotos on es veu de lluny m'ha recordat el castell del Señor de los Anillos. Espero que et vagin molt bé les proves de l'ull i d'alemany! Endavant!