dilluns, 6 d’octubre del 2008

Fotos de la tardor

Com sabeu, estic entusiasmada amb els colors de la tardor.

Ahir va fer un bon dia, així que vaig sortir a fer fotos de la tardor. I en vaig fer un munt! Aquí teniu el reportatge fotogràfic de l'excursió, que pertany al municipi en el que estic vivint... Espero que les fotos us agradin! :-)

En la primera foto es veu un ànec damunt d'una pedra al riu Isar...


També hi havia bolets! El que passa, és que no tinc clar que aquest fos comestible...


També hi havia flors petites...


I arbustos amb fruits de colors vius...

De color morat...

De color vermellós...


El que passa és que no sé quins arbres i quines plantes hi ha per la zona. Hauré de mirar en algun lloc a veure si trobo informació respecte què és tot això...

Com que aquí tot és molt natural, les vaques pastaven tranquil.lament...


Per cert, si us fixeu, les vaques estan a prop d'un camp de futbol. El que és interessant aquí, és que els camps són d'herba natural! :-)

El que sí que he fet són molts, moltes fotos d'arbres! Fixeu-vos bé en la gran varietat de colors!

Aquest primer arbre, està en un dels carrers del municipi...

Aquesta altra foto és d'una de les carreteres que dóna accés al poble... Porta al riu i sempre hi ha molta gent en bicicleta per aquí. I és que és normal, perquè el paisatge és molt maco. A mi m'encanta!

Aquí podeu veure arbres a la vora del riu Isar. És interessant notar que molts d'ells són de fulla perenne; diria que són pins. Estic intrigada per veure quin aspecte tindran aquests arbres quan nevi...

En aquesta altra foto es veu un canal que porta aigua d'un afluent de l'Isar. Aquesta connexió és molt maca... Amb arbres verds, pedres i molta aigua!

En aquesta altra foto es veuen arbres amb fulles de diferents colors. Els arbres estan a la vora del canal de l'afluent. Qui diria que aquest canal és artificial! Té moltíssima vegetació. M'encanta la imatge, el que passa és que és una llàstima és que el cel no es vegi blau, que ho estava! :-)



La que us poso a continuació, m'agrada perquè es veu el verd de l'herba i al fons es veuen els colors variats dels arbres. És una foto en la que es capta l'ambient natural de la zona. Com dirien en alemany: "Es ist sehr schön!"

No només els arbres tenen colors variats. Els arbustos també hi posen de la seva part...

De tornada al pis, he vist cases amb uns arbres que m'han deixat meravellada. Aquest en concert, el trobo una passada! Es veu com va canviant progressivament del verd al vermell i al groc... Oh! :-)


Però no era la única casa amb uns arbres impressionants!



I encara hi havia més cases!


De tornada a la carretera del principi, en la que m'he posat a seguir el riu... :-) Una carretera cuca oi?


Finalment, aquí teniu una altra vista de la carretera... És una llàstima que començava a fer-se fosc i no es pot apreciar tota la bellesa dels colors de les fulles d'aquests arbres. Igualment, confio en que us en feu una idea! :-)


Espero que les fotos de la tardor, us hagin agradat... :-)

Com que jo no estic acostumada a aquests paisatges, ho trobo realment espectacular! I de fet, és així! :-)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si que són paissatges preciosos i tens sort de poder-los veure cada dia. Nosaltres tambér busquem aquest tipus de paissatge, el que passa és que hem de fer molts quilòmetres per poder veure coses semblants, que també les veiem, eh!.No iguals, es clar!, perquè cada lloc té les seves peculiaritats.
Ja me les aniré mirant...
Assumpció.

Anònim ha dit...

Molt bé Natàlia !!!
Les imatges són collonudes.

La tardor és una época que no deixa indiferen a ningú.

Jordi Girona

Anònim ha dit...

He quedat meravellada de veure aquets paisatges tan bonics i que els tens tan a prop teu, déu nidó quín riu, és esplèndid, els colors dels arbres i plantes són espectaculars.
Hi han plantes que no les havia vist mai, vius en un lloc molt bonic, enhorabona.
El bolet crec que no és comestible, però qui sap.

Segueix fen fotos, quant tinguis temps, que m`aqrada molt.

Mª Rosa.