diumenge, 10 d’agost del 2008

Bicicletes entre pobles

Avui ha fet un dia meravellós. Tant que he decidit seguir provant la bicicleta i descobrint camins. He quedat impressionada per la gran quantitat de camins! He fet una ruta de dues hores, tot xino-xano. He fet uns 30 Km.

Tot i que em falta el comptaquilòmetres, he pogut analitzar les meves pulsacions, demostrant que és realment saludable fer exercici! ;-)


He quedat encantada amb el rendiment de la meva bicicleta. He pogut posar quasi tots els pinyons i tots els plats, per adaptar-me al terreny. Però he de dir que m'ha sorprès molt lo planer que és tot això. Està ple de camins per a bicicletes, tots ells asfaltats. Els camins estan protegits per arbres i habitualment van paral·lels a la carretera.

Sembla que tot estigui dissenyat per a les bicicletes! Evidentment, la quantitat de bicicletes amb les que un es creua és abundant. Passegen famílies senceres, amb els nens a dins d'un remolc protector o fins i tot bicicletes petites enganxades a mode remolc.


Hi ha camins per bicicletes per tot arreu! I allà on miris, tot és verd! Els arbres són alts! I hi ha molta varietat d'espècies, no com a Galícia on tot, lamentablement, són eucaliptus. Aquí hi ha molta varietat en arbres i sotabosc. També hi ha molts camps de pastar i es veuen corbs. S'ha d'anar en compte amb els insectes. A tot arreu, hi ha vaques blanques i marrons menjant herba, com les de la foto.

He de dir que m'ha sorprès el color de les vaques! Fins ara, només les havia vist blanques i negres o totes marrons, però no blanques i marrons.

Durant uns minuts, he anat darrera d'un ramat de vaques i... hum... feia pudor i calia evitar els pastissos que anaven deixant pel camí! :-P

Sincerament, he al·lucinat! M'ha sorprès que tot estigui asfaltat i... el que més m'impacta, mai hagués dit que tot això estigués tan a prop d'una gran ciutat! :-O

Amb la bici, el contacte amb la naturalesa és total... I els camins totalment adaptats per a aquest medi de transport.

En resum: 100% recomanable. Repetiré! ;-)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A en Josep Mª també l`hi ha agradat molt la bicicleta. Nosaltres aquí no podem gaudir, com aquets
països, d`anar d`un lloc a l`altre amb aquest transport, ja que la carretera no ho permet. Molts cotxes i pocs carrils-bicis i a mes a els pobles les carreteres estretes sense espais a els costats.Aquí t´has de posar en perill i evitar conseqüuencies desagradables. I anar mes per la muntanya que es molt mes dur.
Per això, he quedat impressionada amb aquets paisatges que expliques
quina enveja, amb lo que m`agrada
els espais verds i a mes nan amb vici, es fabulòs.
I de la vista fes el que et diu
la oculista, que es molt important
tenir els ulls hidratats, per evitar infeccions.
Veig que tén vas surtin de tot.

Fins la propera.
Mª Rosa.

Anònim ha dit...

T'ho deus haver passat fantàstiquement amb la bicicleta. Jo ja m'hi veia i a nosaltres no ens caldria haver d'anar a la monyanya per veure les vaques. Continua investigant coses i explicant-les que a nosaltres ens encanta.
Seria perfecte que aquí també es contemplessin les bicicletes i ho adaptessin una miqueta.
Fins la propera explicació.
Assumpció.