dimarts, 22 de juliol del 2008

Enginyeria alemanya

Avui he vist i he entès què és l'enginyeria alemanya! :-)

Ahir la meva taula de treball va quedar plena d'ordinadors, però em van aconseguir una calaixera per guardar material d'oficina, en format extensió amb rodes.

Així que aquest matí han intentat col·locar-me dos ordinadors (amb les caixes horitzontals) al damunt de la calaixera. Però com que té com unes guies a la part de dalt i els ordinadors no hi cabien bé, un noi ha obert un armari, ha tret una estanteria i ha col·locat l'estanteria al damunt de la calaixera. Per tant, les guies de la taula s´han esquivat i els ordinadors s'han pogut col·locar allà.

Com que metall amb metall té molta mobilitat, l'ordinador que estava col·locat al damunt es movia molt. Així que ha vingut el cap del departament i després d'examinar la situació, ha vingut amb un grapat de gomes elàstiques (antigament conegudes com a "gomas de pollo") i les han col·locat entre els dos ordinadors. Ara no es mouen i en canvi, jo tinc una mica d'espai a la taula! :-)

He quedat impressionada amb les solucions d'alta enginyeria alemanya! ;-)

Per altra banda, el temps està molt variable: a estones plou, a estones fa sol i la major part del temps està núvol.

Curiositats per a turistes: Les marques tenen un nom diferent, però el producte és el mateix. Per exemple, "Licor del polo" es diu "TheraMed".

I això és tot per avui! :-)

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Foto, volem foto del treball d'enginyería que t'han muntat aquests alemanys :)

Natàlia ha dit...

Lamento dir que fer fotos no està permès... T'asseguro que és una de les coses que se m'ha passat pel cap... jajajaja!!!

Josep Mª ha dit...

M'alegro que mica en mica tot es vagi encaminant cap el teu benestar i normalitat, tot contant amb el recolzament de la tecnologia puntera alemanya.
El temps es un altra cosa de la que t'hauras de adaptar perquè un dels tresors de la nostra Nació Catalana es el clima, especialment el mediterrani de on som nosaltres.
Que demà tinguis un altra bon dia.
El teu Amic Incondicional.
Josep Mª

Anònim ha dit...

Hola.....
Se t'ha colat una 'h' de més a 'Ha estones plou'...

Alícia ha dit...

Hola Natàlia, doncs és una llàstima això de les fotos. A mi també m'agradaria veure la teva taula de treball. No pots fer-ne una d'estranquis amb el mòbil?
Petonarros
alícia

Anònim ha dit...

¿com que no pots fer fotos? ¿treballes a una organització gubernamental secreta? ¿que ningú s'estranya de que no puga fer fotos???? ¿no al.lucines que el cap del departament haja tengut que ser el que coloque la gometa? Aysss ¿massa preguntes no? Ahhh m'he donat conter de que parle preguntant... que horror, ¿no?