tag:blogger.com,1999:blog-62088483832805701.post179719828301620157..comments2023-05-01T11:25:16.374+02:00Comments on El blog de la Natàlia: Reconèixer una forneriaNatàliahttp://www.blogger.com/profile/03968611872969853204noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-62088483832805701.post-72462074743436852072009-04-26T00:25:00.000+02:002009-04-26T00:25:00.000+02:00Sempre ens has parlat d'aquest pa anomenat "Brezel...Sempre ens has parlat d'aquest pa anomenat "Brezel" que és típic de Baviera i això que a Alemanya hi ha moltes classes de pa, aquest deu ser molt bo.<br />Dons bé, si un dia anem a Alemanya i busquem un forn tindrem en compte que tingui penjat o dibuixat a l'entrada un "Brezel" i també en comprarem per provar-lo.<br />Aquí els pans alemanys que es veuen són molt foscos de creals integrals o de sègol, nosaltres hem comprat els de sègol i són molt bons.<br /><br />Mª Rosa.Anonymousnoreply@blogger.com