dimecres, 24 de novembre del 2010

Alles ist wieder weiß!!!

La setmana passada van caure les primeres volves de neu de la temporada. Però com que el terra encara està calent, li costa quallar.

Avui però, al llevar-me i mirar per la finestra, he vist que tot està enfarinat! És una capa fina de neu, però jo la trobo molt bonica!

Vol dir que l'hivern s'acosta. Sí, l'hivern... Amb temperatures mitges de 0ºC, amb cels majoritàriament grisos i... a vegades amb neu! Trobo aquesta estació màgica! Temporada de fer ninots de neu, anar a esquiar... gaudir d'aquesta estació!

És una meravella que l'any tingui diferents estacions, per poder contemplar diferents paisatges. I els que venen ara a l'hivern, són preciosos!

De fet, no sé si seria capaç d'escollir la meva estació preferida, ja que com a aficionada a la meteorologia, totes les trobo fascinants!! :-)

4 comentaris:

Mika ha dit...

Ja, leider ist wieder alles weiß :-(
Das heißt, dass ich wieder sehr ungerne Auto und Fahrrad fahren werde.........

Aber du hast Recht, die Landschaften sehen sehr schön aus!

Anònim ha dit...

Aquí hem tingut una tardor suau i un mes de novembre assolellat i de dia se està força bé. al Pirineu ha nevat i les nits ja es noten fresquetes.
Per les fotos que he vist de Munich, quan està nevat és precios.

Mª Rosa.

Jose Luis ha dit...

Una fotito !!!

:-)

La nieve es muy bonita, pero vista de lejos. En marzo ya tuvimos nieve en Catalunya, y también muchísimos problemas.

:-)

Sílvia, Barcelona. ha dit...

M'encanta la neu! Jo també penso que totes les estacions tenen el seu encant tot i que per mi, la tardor és la millor en quan a que conté tots els colors.