dimecres, 19 de maig del 2010

Lena

D'aquí a pocs dies es celebra el concurs d'Eurovisió a Oslo.

Alemanya presenta a una noia que es diu Lena Meyer-Landrut. Sembla ser però, que no està clar com s'escriu el nom de la xicota. I fins i tot el Google, que se suposa que tot ho sap, es confon quan el nom s'escriu de forma incorrecta... Fixeu-vos quantes combinacions hi ha per equivocar-se! ;-)

Per cert, la cançó de la mossa ja ha venut més de 450.000 discos a Alemanya. Tot i no ser una meravella de cançó, té una tornada agradable i que a la gent ha agradat força.

Us deixo el tema que la Lena presenta a Eurovisió:



No sé què passarà al festival, però crec que aquesta noia, és possible que tregui més punts que la cançó del representant espanyol, que més avorrida i lenta no hagués pogut ser...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé quina és la cançò espanyola que anirà a Eurovisió, però ja he sentit l'alemana i és bastant rotllo, tot i que és enganxosa i en definitiva potser és la cosa que es persegueix amb aquest festival. Fa molts anys el festival era tot un aconteixement però avui en dia ja està molt poc valorat.
Assumpció.

Anònim ha dit...

Avui per casualitat he vist al representant espanyol "Daniel Diges", que no l'havia vist mai i crec que tan la cançó espanyola com l'alemanya no són gaire Eurovisives, aquí aquest festival cada cop es veu menys ja que cada vegada va a pitjor, cal recordar l'any passat amb el famòs "Chikilicuatre".

Mª Rosa.

Anònim ha dit...

Llàstima que la lletra sigui en anglès...