dijous, 6 de maig del 2010

Cridant a dinar a les criatures...

I va sortir a la tele una mare que crida als seus fills... Afineu l'orella perquè us he de dir que els noms, normals, el que s'entén per normals... no ho són gaire!!!



Llista de noms: Sylvana, Sarafina, Estefania, Calantha, Loredana, Sarah Jane, Lavinia i Jeremy Pascal.

Si voleu veure el vídeo sencer per on es veu on baixen les criatures, aquí el teniu:



Us poso un altre vídeo vídeo on la mare torna a cridar a les criatures... També té la seva gràcia... La llàstima és que el vídeo no es pot incrustar, així que cal anar a veure-ho directament al següent link:

http://www.youtube.com/watch?v=nTvE8d2i8ZA

Per cert, en aquest nou vídeo, apareixen noms que no ha dit anteriorment!!! :-O

Per si heu fallat, aquí va la llista de noms: Loredana, Sascha, Patrick, Sylvana, Sarafina, Lavinia, Estefania, Calantha, Sarah Jane i Jeremy Pascal.

Pel que sembla, la mare té un total d'11 fills!!!! Ella diu que no és cap afició particular sinó una tasca molt important i responsable!

El que una es pregunta... Per què no diu simplement: "Nens"? Per què els ha d'anomenar un per un?

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Sigo viendo sólo a niñas xD

Anònim ha dit...

Quin ensurt!!!
I quasi tot són nenes!, aquí un cop van fer un programa de famílies nombroses i van sortir uns pares que tenien 12 fills i en contes d'anomenar-los per els noms ho feien per números i així acabaven més ràpid.

Mª Rosa.

Anònim ha dit...

Crec que et puc respondre a la pregunta de per què els crida d'un en un: jo tenc tres fills i si vull que em facin cas "relativament" aviat, és molt més efectiu fer-ho personalitzant, ja que sembla que el missatge és particular i va dirigit a cada un d'ells, no en general :)
Per una altra banda, si aquí hi afegim els llinatges... ja saben que el que vendrà després no sol ser gens agradós de sentir, ja que com més llarg sigui el nom, més gros és el meu enfadament!;)

Jero. Salutacions des de Mallorca.

Anònim ha dit...

Trobo que és més agradable que t'anomenin pel nom en lloc de generalitzar. Que maco deu ser tenir tants fills!!! A mí particularment m'hagués encantat.
Assumpció.

Jose Luis ha dit...

Pobres Reyes Magos, necesitarán renos extra para esa familia.

:-)