divendres, 23 d’abril del 2010

Sant Jordi 2010

Avui és Sant Jordi. A Alemanya però, és una diada normal i corrent... En el cas que els alemanys volguessin imitar la tan nostrada tradició catalana, només podrien regalar llibres! I és que les roses... són d'una altra època!

Mireu aquesta bonica foto...

Sabeu quan va ser feta? A l'agost de l'any passat!

Aquí la primavera tot just acaba de començar. Les primeres roses apareixen entre finals de maig i principis de juny. Amb la qual cosa, si els alemanys es decidissin a regalar roses, haurien de ser totes d'importació i seria una tradició cara i sense volta ni solta, ja que per norma general, les importacions no són bones per a l'economia d'un país.

Antigament, les roses que es regalaven a Catalunya eren de la terra. No sé si avui en dia també ho són o si se n'han d'importar moltes. En qualsevol cas...

Feliç Sant Jordi 2010!


:-)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui ha sigut la diada de Sant Jordi i com cada any i han hagut parades de roses i llibres per tot arreu.
Han dit que els majoristes esperen vendre sis milions de roses i que la meitat són d'aquí de la comarca del Maresme d'Alacant i Canàries i l'altre meitat d'importació, com Colòmbia.
A més de comprar el llibre i la rosa, també em comprat el típic pa de Sant Jordi de sobrassada i anous, ha sigut un dia molt bonic.

La rosa de la foto és preciosa.

Mª Rosa.

Anònim ha dit...

Encara que se n'hàgin de comprar moltes de roses, penso que resulta rentable ja que aquest dia tots els comerciants i venedors ja l'esperen amb candeletes.
Per a mí és un dels millors dies de l'any!.
Assumpció.