dimarts, 9 de març del 2010

Processió cap a la Primavera

Avui a la ràdio he sentit una notícia que m'ha fet gràcia...

Resulta que els bavaresos ja estan farts d'aquest hivern, que encara cueja, i estan desitjosos que arribi la primavera. Així que la gent de la ràdio ha decidit organitzar una processió per anar a Primavera (en alemany: "Frühling")... Sortiran de les cases d'hivern (en alemany: "Winterhausen") i viatjaran a peu cap a Primavera...

Sona raro? No, només són uns 300 km de distància! ;-)

Aquí teniu l'anunci de la gent de la ràdio, animant als oients a unir-se a la processió cap a Primavera...

Ho he trobat una iniciativa molt divertida...

Segur que els lectors catalans també esteu desitjant que arribi la primavera, especialment després del caos que es va produir ahir a Barcelona...

Com a mínim, aquí quan neva no es produeix cap caos... Simplement, sembla que l'hivern no es vulgui acabar. Però astronòmicament parlant, encara falta més d'una setmana per l'arribada de l'autèntica primavera! Així que, paciència!! :-)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs sí, estem una mica farts d'aquest hivern tant estrany i el caos d'ahir va ser...MASSA!!!, és evident que no estem preparats per les nevades.
Si amb aquesta processió ha d'arribar més aviat la primavera, doncs endavant!, només són 300 Kms.

Mª Rosa.

Josep ha dit...

¿Se'n van fer ressò a Alemanya del caos de l'altre dia a Catalunya?

Vergonyós en qualsevol cas, és clar que no hi estem preparats, però tampoc és molt demanar una mica d'eficiència i saber fer!

Salut!

Natàlia ha dit...

Sí. Barcelona va sortir a les notícies alemanyes, juntament amb França, on sembla que la nevada també va causar problemes.

En qualsevol cas, estava explicat en format: "Anècdota: neva a un lloc on habitualment no ho fa"