divendres, 19 de març del 2010

Les sabates per a la bicicleta

Com que s'acosta la primavera, ja m'estic preparant per a la nova temporada d'anar en bicicleta.

Aquest any he fet una millora: m'he comprat uns pedals amb ancoratge, i lògicament, unes sabates adequades per poder portar amb els pedals...

La foto és un muntatge de les meves noves sabates i els corresponents pedals. Es poden veure tots els estadis de la sabata:

- Sense pedal: per dalt i per baix
- Amb el pedal: per baix i per dalt

La foto sembla totalment professional, amb una il.luminació molt cuidada. Us he de confessar però, que la foto és amateur!!!

Us posaré una mostra de com s'han anat fent les diferents fases de la sabata...

Com veieu, amb una mica d'imaginació i "copy & paste", els resultats són impressionants!! I les meves noves sabates fan molt de goig! :-)

Ara ja estic desitjant que deixi de nevar per poder-les estrenar! Primer però, hauré de practicar a posar i treure el peu del pedal...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si són tan útils com maques seran perfectes. Semblen unes bones sabates i suposo que no et serà gens difícil d'aprendre a saber-les portar. Tot, es clar, només és quëstió de pràctica.
Assumpció.

Anònim ha dit...

Són unes sabates molt maques i semblants a les que porta en Josep Mª, ell n'està encantat amb aquest sistèma dels pedals ancoratge, ja veuras quan t'acostumis lo bé que hi aniràs.
Has fet una foto molt professional.

Mª Rosa.