dissabte, 20 de febrer del 2010

A mi m'agrada el bacallà!

Una de les coses de les que em van advertir quan vaig venir a viure a Alemanya, és que els alemanys no mengen peix. Això no és cert del tot... Mengen peix, el que passa és que acostuma a ser:

- Peix de riu
- Peix congelat

Per tant, quan marxo de vacances, m'agrada menjar peix.

Aquests darrers dies he menjat un bacallà boníssim! Estava fet a la planxa, al damunt d'unes verduretes tallades ben fines i ben cuites. Una delícia! Feia temps que no menjava un bacallà tan bo!!! No estava ni dolç, ni salat. Era tendre i melós. Mmm... Quan el recordo se'm fa la boca aigua... :-)

Imatge de Wikimedia

Sabeu què em van dir els alemanys sobre aquell exquisit i deliciós bacallà? Que tenia gust químic i que no els agradava prou!!! Van haver de fer un esforç per menjar-se'l!!! :-O

Com!?!? Si era el millor bacallà que he menjat en molt de temps!!!

I aquí va ser quan vaig entendre que a mi m'agrada el peix de mar i que a ells els agrada el peix de riu, que el meu paladar diu que, generalment, és un gust tirant a insípid...

Així que ho dic ben alt: A mi m'agrada el bacallà!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El bacallà m'encanta! i els alemanys no saben el que es perden, no només per el bacallà, sinó per tot el peix del mar. El de riu també m'agrada, però el trobo més insípid.
Per cert, avui quan he vist la noticia per la tele de a on vas estar de vacances, m'he esgarrifat: estan en alerta màxima, pobles incomunicats, inundacions i ja hi han 25 persones mortes, menys mal que no hi éreu.

Mª Rosa.

Anònim ha dit...

El bacallà és dels peixos que a mí personalment m'agrada més. El problema és que a vegades no li saben trobar el punt òptim perquè o te'l dónen molt salat o molt insípit tant si és en un restaurant com si el compres remullat o bé si el dessales tu a casa. Però quan se li troba el punt (que també és personal), és deliciós!
Viva el bacallà!
Assumpció.