dijous, 21 de gener del 2010

die Küchenchefs

Avui us parlaré d'un altre programa de televisió: "die Küchenchefs" (en català: "Els xefs"). El seu format és, si més no, curiós.

De què va el programa?

Doncs va d'algú que té un restaurant, en el que la clientela brilla per la seva absència. El restaurant necessita ajuda, així que el propietari es posa en contacte amb l'equip del programa, que posteriorment hi envia tres cuiners professionals per assessorar-lo.

Els professionals demanen la carta i escolleixen cinc o sis plats. Examinen tant la presentació, com el gust, com el format, com les condicions higièniques de la cuina, etc.

Després, fan recomanacions per millorar la qualitat del restaurant, com per exemple: que els cuiners facin cursos de formació, que es facin inversions al restaurant, que es modifiqui el contingut de la carta, la presentació dels plats, etc.

A més a més, a cada capítol ensenyen tècniques de cuina (com per exemple com netejar un peix) i expliquen una nova recepta. Les receptes acostumen a ser per a 12 o més racions (estem parlant d'un restaurant! ;-) ). Però segurament es poden adaptar les mides per a menys comensals.

Jo m'apunto les receptes que trobo interessants i quan les hagi provat, les penjaré al blog per compartir-les amb vosaltres... :-)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un bon programa per els aficionats a la cuina. I una molt bona idea això d'apuntar-te les receptes que trobis més interessants per penjar-les al blog.

Mª Rosa.