dilluns, 25 de gener del 2010

das perfekte Promi Dinner

Una de les modes alemanyes, televisivament parlant, són els programes de cuina.

Avui us parlaré de "das perfekte Promi Dinner", que en català es traduiria com "el sopar perfecte dels famosos"...

De què va el programa?

Hi ha quatre persones més o menys famoses, que no es coneixen de res i que el programa ajunta. En quatre ocasions es reuneixen per sopar, cada dia a casa d'un famós diferent. El famós en qüestió fa un sopar pels seus convidats, que posteriorment el puntuen. Guanya el famós que obté més punts.

Les receptes que acostumen a preparar són les mateixes que prepararíeu vosaltres a casa, si vingués algú a qui volguéssiu impressionar... ;-)

El programa aprofita per fer "publicitat" dels famosos alhora que es veu, en molts casos, que són uns negats a la cuina. Està clar que mengen massa sovint de restaurant o que algú els fa els àpats perquè degut a la seva "fama" derivada de la seva "professió" (més o menys honorable) ells no han tingut gaire temps d'experimentar a la cuina. Altres famosos, en canvi, tenen un hobby a la cuina i això es nota.

Quan fan el tall publicitari del programa, sempre mostren els accidents a la cuina... Com més patosa sigui la persona, millor! Tampoc poden faltar-hi les escenes on el menjar s'ha socarrimat! :-P

Jo el trobo un programa més aviat avorrit. Però, tal com he dit anteriorment, els programes de cuina estan de moda a Alemanya, així que sembla ser que "das perfekte Promi Dinner" gaudeix s'una bona audiència televisiva.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest programa el feien aquí a Espanya l'any passat a Antena 3. L'única diferencia és que les quatre persones no eren famoses.
El programa es deia "Ven a cenar conmigo". No és que fos massa divertit, però sempre veies algún menjar que estava bé, i d'altres que eren un desastre.

Mª Rosa.