diumenge, 10 de gener del 2010

Anuncis publicitaris del gener

Amb l'inici del nou any, la publicitat televisiva ha canviat de tendència. Si a finals d'any abundaven els anuncis de perfums i de donacions per ajudar a fer escoles al tercer món, ara hi ha clarament una altra mena d'anuncis.

Els reis són... els portals per trobar parella!

Us poso els logos d'alguns dels portals més anunciats.

En aquest portal, tot i que hi ha la paraula "friend", que vol dir amic en anglès, el cert és que a l'anunci només s'hi veuen parelles joves. Totes elles molt somrients, respirant amor per tots els porus del cos...

L'anunci d'aquesta altra companyia té el mateix aspecte que l'anterior. Tot són parelles joves i molt somrients.

Per a la gent més exigent, que busca una parella que sigui universitària o que jugui al golf, el portal d'Elite Partner és l'ideal!

A Espanya hi havia molts anuncis de "Meetic". En canvi, tot i que també treballen a Alemanya, he de dir que no he vist aquest portal anunciat a la tele. I si l'he vist, no m'hi he fixat! ;-P

Després de comprovar darrerament un augment tant important dels anuncis d'aquesta mena de portals, he arribat a la conclusió que trobar parella forma part dels propòsits majoritaris de cara al nou any.

Un altre dels propòsits que no falten cap any, és el de deixar de fumar. Us pregunteu si hi ha més anuncis a la tele per ajudar al fumador que ho vol deixar? Evidentment! Aquí teniu una mostra del logo d'una de les empreses que més publicitat fa aquests dies...

També hi ha anuncis de col·leccionables. De totes formes, només n'he vist un per muntar un petit tanc. És a dir, a Espanya hi ha molts més anuncis de col·leccionables que a Alemanya.

Els anuncis sempre són interessants i entretinguts, eh? Em pregunto com deu ser TVE sense anuncis... Em costa tant d'imaginar-m'ho!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquí a finals d'any tot eren anuncis de perfums i joguines.
A la televisió espanyola no hi han tants anuncis per a trobar parella a no ser que ho facin en algun altre canal (aran n'hi hi han tants!!!).
És que la gent no surt de casa i li costa trobar parella? doncs no entenc tants anuncis publicitaris sobre aquest tema. Per deixar de fumar sí que en fan un munt.
I sí que és difícil veure la tele sense anuncis.

Mª Rosa.