dilluns, 14 de desembre del 2009

Decorant els carrers per Nadal

A l'època de Nadal és molt important decorar els carrers de forma adequada per tal de crear l'ambient ideal. Avui us mostro les fotos d'uns quants carrers d'una petita localitat bavaresa...

Durant el dia la decoració verd fosc destaca sobre el cel gris. Fixeu-vos que està basada en pins, ja que tenen fulla perenne i durant tot l'any conserven un color verd intens. Els pins guanyen especialment vida al Nadal - quan els arbres de la competència es queden pelats - i per això els alemanys els utilitzen gustosament per a decorar.

Comproveu com destaquen els arbres quan estan penjats en façanes de colors.

Per la nit destaca la gran quantitat de llums que tenen els carrers.

Jo trobo que aquesta decoració té l'encant de l'esperit nadalenc. I vosaltres, què en penseu?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre m'han agradat els ornaments Nadalencs, els preparatius... que tot plegat transformen una mica la nostra rutina diària. No s'ha d'oblidar,però, que el principal objectiu dels ornaments als carrers (de tot el món)només pretenen incitar al consumisme. I és que tothom vol fer el seu Agost pel Decembre.
Els carrers de les fotos estan preciosos, tot s'ha de dir!
Assumpció.

Anònim ha dit...

A tot arreu quan es decoren els carrers per Nadal i sobretot a la nit quan les llumetes són enceses, és una delicia poder gaudir d'aquest encant Nadalenc i més en aquets poblets tant bonics de Baviera.
M'encaten aquest carrers de les fotos.

Mª Rosa.