dissabte, 12 de desembre del 2009

Alles ist weiß! = Tot està blanc!

Aquesta tardor ha estat ben llarga amb temperatures molt agradables. Van començar a baixar progressivament molt a poc a poc. De fet, aquesta "nova temporada", només hem tingut dues nits amb temperatures negatives, la primera de les quals, vaig fer una foto amb la gespa gelada.

Ahir va ser el primer dia que va estar nevant quasi tota l'estona. Semblava però, que la neu no volia quallar, ja que empíricament diria que la neu necessita 1º o menys per "agafar"... I aquesta nit la temperatura exterior ha estat d'un grau i... ha nevat! :-)

Així que quan m'he llevat, ho he trobat tot blanc! Un paisatge preciós! :-)
Es tracta del primer dia blanc de debò d'aquesta temporada! (El dia que va nevar a l'octubre va ser una estranya excepció).

He fet una foto per compartir-la amb vosaltres, que la podeu comparar amb la de la gelada de l'altre dia, ja que les dues fotos estan fetes al mateix lloc.

Per fi ha arribat la neu! Com m'agrada! :-)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per fi tindràs unes festes de Nadal i Any Nou ven blanques com volies, de fet és molt bonic que nevi però...tant de fred nosaltres no hi estem acostumats i menys amb la neu, que només ens portaria mals de cap.
Diu l'home del temps que la setmana que bé plourà i baixaran les temperatures, doncs deu n'hi do la tardor tant càlida que ens ha fet.

Mª Rosa.