És ben sabut que els espàrrecs agraden molt a Alemanya. Els més apreciats són uns espàrrecs blancs, que cal pelar abans de posar-los a coure.
Quina és la manera fàcil de pelar-los? Doncs amb aquesta màquina de la fotografia.
Pel que sembla, cada espàrrec ha de fer dues passades per aquesta màquina. Es posa l'espàrrec a la part de dalt i a mida que va caient, va pelant-se.
Es tracta doncs, d'un curiós aparell de cuina que no havia vist anteriorment! :-)
dimecres, 21 d’octubre del 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Quin pelador més original, jo tampoc no n'havia vist mai. Aquí ja ens els mengem directes del pot de vidre o de la llauna, però segur que cuinats com a verdura deuen estar també força bons.
Mª Rosa.
Que curiós aquest artefacte! A mí també m'encanten els espàrrecs però verds i naturals. Mai n'he comprat dels blancs i que s'han de pelar.
Assumpció.
Publica un comentari a l'entrada