dilluns, 7 de setembre del 2009

Caminant descalç...

Una de les coses que més m'han sorprès d'Alemanya és la naturalitat amb la que camina la gent. Ja pot ser el metro, un carrer asfaltat o ple de pedres, que sempre és possible veure a gent caminant descalça.

Jo em preguntava com aconsegueixen caminar sense sentir el dolor i ahir vaig trobar la resposta: s'entrenen a la muntanya!

Ahir, caminant em vaig trobar el següent cartell anunciant un "Barfusswanderweg". Em van dir els alemanys que es tractava d'un camí per caminar sense cap mena de calçat.


A l'arribar a l'anomenat "Barfusswanderweg", vaig trobar un lloc ple d'estacions on a cada estació hi havia proves per divertir-se mentre s'endureix la planta dels peus. És a dir, tot apunta a que de ben petits els entrenen a caminar descalços!

Potser algun dia ho hauré de provar, però de moment... no em fa pas gaire gràcia! :-P

1 comentari:

Anònim ha dit...

Encara que s'entrenin a la muntanya s'ha de practicar quasi cada dia perquè la planta del peu s'endureixi, dons per la ciutat et pots trobar un vidre, una punxa o qui sap que.
Em sembla una cosa tan sorprenent que costa de creure, la veritat és que es al-lucinant, estic aprenent moltes coses d'aquest país.

Mª Rosa.