dimarts, 11 d’agost del 2009

La bicicleta de la família nombrosa

Imagineu-vos que teniu una família molt nombrosa... Posem que formada per unes 10 o 14 persones... Imagineu-vos que sou una família creativa i que us voleu desplaçar de forma ecològica per la ciutat, a una velocitat més alta que la d'una bicicleta convencional... Com ho faríeu?

Aquí en teniu una possible solució!

Exactament! Es tracta d'una bicicleta per a família nombrosa!

Com funciona?

Hi ha un conductor, que és el que gira el volant i 10 seients amb pedals, col·locats als laterals del vehicle. Cadascun d'aquests seients té uns pedals per donar força motriu i ecològica de debò! A més, el vehicle permet la possibilitat de portar dos convidats als seients laterals del darrera, que no han de pedalejar i dos més, de rang superior, que s'asseuen al darrera de tot de forma molt còmode!

La bicicleta incorpora un barril... Jo suposo que per poder donar de beure als cavalls que pedalegen... El que no sé és si deu portar aigua o cervesa!

Sí, ho reconec, m'he quedat amb les ganes de provar aquesta bicicleta!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina bicicleta més "xula" i per suposat que molt original, per una gran família seria la ideal, deu ser molt divertida, però tots s'han de posar d'acord amb el ritme de pedalejar.
Aquest barril deu ser de cervesa, ideal per omplir-lo en l'Oktoberfest i gaudir de la festa de la cervesa.

Mª Rosa.