dijous, 20 d’agost del 2009

A banyar-se!

Darrerament està fent molta calor...

Ahir per exemple, la temperatura màxima va ser d'uns 34º, la mínima d'uns 17º i ara mateix estem ja a 21º... Molts podreu pensar que fa molta calor, i així és. Però per sort, per la nit es pot dormir.

Com que aquestes temperatures extremadament caloroses duren realment poc temps, els alemanys les gaudeixen molt. Aprofiten per portar roba totalment estiuenca i van a la platja.

Sí, sí... He dit platja! Platja fluvial!

A qualsevol llera del riu o en els petits (i grans) llacs que hi ha en tot el territori posa la gent les seves tovalloles (i matalassos per evitar les pedres) i prenen el sol. Hi ha gent que es banya, hi ha gent que va en barca, hi ha gent que practica el naturisme. Tot és perfectament vàlid. L'aigua dels llacs pot arribar als 22-24º, temperatura que resulta agradable.

Als rius l'aigua és més freda. Però allà la gent fa altres activitats, com navegar pel riu!

Jo crec que tenen molta pràctica! Només cal veure com aquestes barques de la foto "aparquen" de forma ben organitzada i ordenada...

Més endavant, trobem la processió de barques que ja han sortit del riu!

Veient aquestes imatges i amb les altes temperatures que tenim aquests dies, m'agafen realment moltes ganes de remullar-me al riu... He de dir que la versió d'anar en barqueta em crida molt més l'atenció que no pas prendre el sol a la platja fluvial... Intueixo que l'aigua deu estar freda, encara que molta gent s'hi banyi!

A veure si el bon temps continua i m'atreveixo a remullar-me! :-)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquí fa molta xafogor, a les cases estem a 29º 30º, dons imaginat al sol que arriba la temperatura a 45º, tenim que posar l'aire condicionat i per la nit costa dormir.
Desitjo que a Alemanya duri força el bon temps, dons deu ser una calor més suportable encara que deu n'hi dó la calor que fa, però a lo millor a l'ombra s'està bé i al vespre 17º és fabulós. A veure si et banyes es qüestió d'aprofità el bon temps.
Que t'ho passis molt bé.

Mª Rosa.