dissabte, 18 de juliol del 2009

Un estiu atípic

Típicament, durant el juliol i gran part de l'agost, fa "bon temps" a Alemanya. El sol brilla i les temperatures són agradables.

Des que va arribar l'estiu, el passat mes de juny, només hem pogut gaudir d'un únic dia totalment estiuenc. Els altres dies, han estat marcats per la pluja. La gent es queixa que és un estiu atípic, i creuen que el canvi climàtic hi té quelcom a veure.

Ja us vaig explicar fa uns dies el significat de la paraula unwetter, company habitual d'aquest estiu. Ahir va fer xafogor durant tot el dia, amb temperatures que van arribar als 27 graus. Al vespre però, va començar a bufar el vent i van arribar més pluges!

Així que avui plou i ara mateix estem a 11º!!!! I és estiu!!!!

Avís per tota aquella gent que vulgui viatjar a Alemanya aquest estiu: preparau-vos bé que és molt possible que els vostres companys de viatge siguin:

- Temperatures fresques
- Núvols
- Ruixats

El sol? El sol deu estar de vacances al Sud d'Europa! Perquè el que és aquí, no ha vingut pas a treure el nas! :-P

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquí també ha refrescat una mica i els que només volen platja deuen protestar una mica.

A veure si a l'Agost ja fa més calor a Alemnay i ens podem banyar i tot...
Assumpció

Natàlia ha dit...

Si fa bon temps, la gent es banya als llacs. La setmana passada, al llac "Starnberger See", la temperatura de l'aigua era de 21º.

I evidentment, la gent es banyava...

Anònim ha dit...

Quina llàstima que el sol estigui de vacances, a veure si el temps canvia i el mes d'agost fa un estiu de veritat.
Aquí ha baixat l'humitat i com fa bon temps se està força bé, tenim una temperatura de 26º i no cal posar l'aire condicionat i a la nit es dorm de conya, ja que aquí lo fotut es aquesta humitat que no ens deixa viure. Dons humitat + altes temperatures de fa uns dies = a un temps insuportable que no podiem sortir al carrer.

Bon cap de setmana i que arribi l'estiu d'una vegada.

Mª Rosa.