dimecres, 8 de juliol del 2009

Comença el nou curs: C1.2

Ahir va començar un nou curs d'alemany: el C1.2

Aquesta vegada hi ha un professor diferent i com que el curs dura fins a finals d'agost, que és quan molta gent fa vacances, hi ha gent que només farà mig curs: el juliol.

Tots els alumnes del curs, han estat anteriorment a l'escola i d'aquests, 5 persones venim de fer el curs anterior. Les nacionalitats:

- Una bosniana (del C1.1)
- Un albanès-kosovar (del C1.1)
- Una iraniana (del C1.1)
- Un iraquià
- Una espanyola (del C1.1)
- Un italià
- Una eslovaca
- Una estatunidenca
- Una xinesa

El professor té bona pinta, tot i que té un estil molt diferent a l'altre. Si l'anterior professor ens feia treballar molt, aquest altra sembla ser que ens farà parlar molt! Però això és bo! :-)

En realitat, a part de ser professor, és traductor jurat de portuguès i d'espanyol, ja que va estudiar filologia anglesa i romanístiques. O sigui que és tot un expert en quant a idiomes!

A veure què tal anirà aquest curs! :-)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Desitjo que aquest curs et vagi molt bé. Per una part cada curs deu ser més difícil, això per suposat, però per l'altre al entendre més l'idioma, ten pots sortir amb més tranquil-litat.
També desitjo que tinguis sort amb el nou professor i si coneix l'idioma espanyol també et pot ajudar amb les tasques complicades del idioma alemany.
Com sempre hi han alumnes de diferentes nacionalitats, sempre va bé coneixer diferentes cultures, també desitjo que siguin bons companys.
Sort.

Mª Rosa.