dijous, 21 de maig del 2009

El dia del pare

Si fa poc va ser el dia de la mare i vaig quedar sorpresa al veure que era una setmana després que a Espanya, aquesta vegada he quedat més sorpresa a veure la diferència de dates!

A Espanya el dia del pare és el 19 de març i aquí és avui, dos mesos més tard!! I el més sorprenent: és festa!!! I com que cau en dijous i és maig, molta gent s'ha agafat el divendres de pont i marxen de vacances a altres llocs... Els més turístics: Espanya, Itàlia i Croàcia.

Jo tinc un pare especial, al que mai li han agradat aquesta mena de celebracions... Però de totes formes, tinc un pare genial, del qual n'estic molt orgullosa!

I si alguna cosa em fa sentir més orgullosa d'ell, és el seu esperit per ajudar a la gent... És un apassionat de la fotografia i l'edició de vídeo. I és tot un artista! Part de la seva obra es pot veure a la seva pàgina web: La pàgina web d'en Jordi Girona! :-)

Darrerament, li han passat vàries fotografies a l'espai del temps de TV3...

O sigui que... a Alemanya, avui és el dia dels artistes com el meu pare! :-)

Enhorabona, pare! :-) T'admiro!!! :-)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan jo no tenia cap filla... sempre deia:
"m'agradaria que els meus fills pensessin de mi al mateix que jo penso dels meus pares"Semble que ho he aconseguit... ;-)

Fins aviat, Natàlia !!!

- Jordi Girona - (el pare de la Natália)

Anònim ha dit...

Millor tard que mai. Sí, m'he retrassat una mica a veure-ho.
Estàs per a tot.
Estic orgullosa de la meva filla i la llàstima és que la tingui tant lluny, encara que els avions puguin fer les distàncies tant curtes, ella és lluny!
La mare.