dilluns, 20 d’abril del 2009

Lindau

Tota l'àrea que hi ha al voltant del llac Bodensee és una regió amb un clima molt suau i, per tant, és apreciada pels alemanys.

Com que estic descobrint Alemanya, he anat de visita a la ciutat de Lindau, que té una petita illa al damunt del llac, en la que es desenvolupa la gran part de l'activitat turística de la ciutat.

El port de la ciutat està situat a la petita illa de Lindau. Està protegit per un far i per l'estàtua d'un lleó.

A l'interior del far, el qual es pot visitar pel preu de 1.60 euros, es troben tot ple de pintures fresques que expliquen curiositats de la zona. La que més gràcia em va fer és la següent:

El dibuix, correspon al simpàtic lleó que protegeix el port. I posa que de tant en tant, deixa el seu lloc de vigilància i surt a estirar les cames i els braços.

Aquí teniu una altra foto del lleó! :-)

El llac és com un petit mar. Així que hi ha construccions ben boniques arran de la vora del llac.

A mi aquesta construcció de la foto em recorda a la casa d'un barrufet. Es pot comprovar com mica a mica el color verd es va estenent en els arbres, tot i que en el moment de fer la fotografia, encara n'hi havia poc.

Passejant per la petita illa de la ciutat, es poden trobar altres construccions semblant a torres de vigilància. Amb aquestes petites habitacions que hi ha al voltant de la teulada, sembla estil petit castell. Ben maco!

Una altra de les coses que val la pena veure, és la façana del darrera de l'ajuntament. Està tota pintada i té una arquitectura semblant a la que hi havia a Landshut.

A mi em va impressionar la part de dalt de la façana. La part de baix és també espectacular, però a mi no em va quedar bé la foto degut a la gran quantitat d'ombres que hi havia en aquell moment. Així que si us agrada, la podeu anar a veure en directe! ;-)

I com que us he dit que el clima de tota la zona és molt agradable i suau, hi ha flors molt ben cuidades per tot arreu. Jo, que em quedo fàcilment embadalida mirant flors de colors, no vaig poder resistir la temptació de fer fotos a una de les jardineres de la zona.

Lindau és doncs, una ciutat turística degut al seu clima temperat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No pares de sorprendrem, això sí que és fer turisme.
Gràcies a les teves fotos i informació, estem coneixen ciutats i llocs d'Alemania, també les seves tradicions.
El far molt bonic.
Un llac grandiós amb la seva particular illa, fantàstic.
La torre amb les seves petites torretes al voltant, preciós.
I ja m'agradaria veure en directa aquesta façana del darrera de l'ajuntament és impressionant, fins i tot amb els seus dos rellotges, no podia ser més bonica.
I com cuiden les plantes, amb aquesta catifa de flors al voltant de l'arbre.
Quins lloc més bonics que hi han a Alemanya i que bé ens ho fas passar.

Mª Rosa.

Anònim ha dit...

M'ha agradat el lleó, i la foto de la torre amb el llac em recorda molt el petit llac del Montseny.
Els llocs són preciosos però la fotògrafa també té el seu mèrit.
segueix amb les teves inquietuds.
Assumpció.