dijous, 23 d’abril del 2009

Gelats

Una de les coses que m'ha sorprès d'Alemanya, és la gran quantitat de geladeries, que estan obertes tot l'any. De totes formes, a l'hivern crec que venen més cafès que no pas gelats! ;-)

Són molt populars i els preus són més assequibles que a Barcelona... El preu d'un gelat de cucurutxo 3 boles és el següent:

- A Landshut: 2,25 €
- A Lindau i a Meersburg: 2,40 €

Voleu saber altres preus de gelats? Doncs aquí teniu una llista! :-)


Les geladeries diuen que són "italianes", ja que se suposa que allà hi ha els millors gelats del món! Bàsicament hi ha dos tipus diferents de geladeries:

- Les que tenen gelats amb gustos molt exòtics i variats, com per exemple: Snickers, nubes, xiclet, galetes, etc... O varietats més clàssiques com nata, vainilla, pistatxo, iogurt, etc.

- Les que tenen varietats clàssiques amb formats exòtics!

En aquest segon cas, estan molt de moda a la zona del Bodensee els gelats espagueti! Hi havia tota mena de combinacions... Jo no vaig poder resistir la temptació i vaig agafar-ne un amb mel i musli...

El gelat de la foto valia 5.50 € i no me'l vaig poder acabar! Jo crec que era com l'equivalent a 5 o 6 boles de gelat de vainilla i nata!!!


Vaig veure gent que duia a la mà "espaguetis" amb xarop de maduixa i allò semblaven realment espaguetis amb salsa de tomàquet!

Si us agafeu aquesta mena de gelat espero que el compartiu, perquè per una única persona crec que són massa grossos!


Nota: Els alemanys no coneixen Sant Jordi... :-P

2 comentaris:

Ángel ha dit...

¿Qué San Jordi? Día de Castilla y León, ¡hombre ya!

Anònim ha dit...

Aquí a Barcelona a les gelateries sempre hi han estrangers, encara que sigui el mes de gener, es veu que els hi agraden molt els gelats.
Els preus aquí depènen de la marca, però els italians són els més cars dons com bé dius, són els millors del món. A Alemanya hem sembla que són més barats que aquí.
Sembla estrany la quantitat de variacions de gelats que hi han avui dia, però això dels gelats "espagueti" m'ha fet molta gràcia, deuen estar molt bons.

Els hi has d'explicar a els alemanys que Sant Jordi és el patró de Catalunya i dels enamorats i per això es regala la "rosa", també el dia de la cultura i es regala el "llibre".
Avui dia de Sant Jordi a fet un dia esplèndit.

Mª Rosa.