dissabte, 11 d’abril del 2009

De vacances... al sol!

Fa ja una setmana que les temperatures són realment agradables i fa sol.

La gent està molt contenta perquè les previsions són de molt bon temps tota aquesta Setmana Santa a Baviera. Així que els bavaresos es poden quedar de vacances "a casa", enlloc d'haver d'anar a destins clàssics com, per exemple, Mallorca.

La setmana passada ja va dir l'home del temps que ho sentia per la gent que havia marxat a Mallorca perquè allà plovia i a Alemanya no. De fet, diria que aquests dies continua plovent allà.

En qualsevol cas, per les agències de viatge és un dels destins clàssics; batejat com a un dels "Destins solejats" (Sonnen Ziele). Mireu el cartell publicitari d'aquesta agència de viatges:

El que més m'ha impressionat ha estat que enlloc d'un cartell de publicitat, sembla el cartell del menú del dia de qualsevol restaurant. Està completament fet a mà! La porta de fusta antiga acompanya totalment amb l'estil del cartell...

M'imagino que a dins de l'agència no deuen tenir ni connexió a Internet, perquè aquest cartell és propi de viatjar en el temps uns 30 anys endarrere!


Nota: Aquest cartell va ser fotografiat ahir a Landshut.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que bé que faci bon temps, aquí aquesta Setmana Santa ha sigut passada per aigua, amb el dijous de treva que va fer un dia amb molt de sol.
Aquest hivern a plogut molt, apart del mes de març que va fer molt bon temps amb temperatures altes.
Fa tres dies que van obrir les comportes de l'embassament de la Baells dons estava ple del tot. Al Pirineu quan es desfaci la neu hi haurà força aigua als pantans.
I sí a Mallorca no se que passa que últimament es fa un tip de ploure.

Mª Rosa.

P.D.El plàstic si és amb forats, deixa respirar a les plantes i per tres dies no passa rés.