diumenge, 22 de març del 2009

Els patins en línia

Ara que comença a fer bon temps, la gent surt a l'aire lliure i va en bicicleta, camina amb bastons o va en patins.

Sempre havia volgut anar amb patins en línia, però mai havia tingut l'oportunitat de fer-ho. Així que divendres vaig aprofitar una oferta del supermercat i em vaig comprar uns patins per 29.99 €.


I com que ahir feia bon temps, vaig anar a una àrea que sembla talment creada per anar fer activitats relaxades a l'aire lliure: amb riu, completament plana, sense cotxes... una passada!

I... M'ho he passat pipa! Amb els patins en línia, les sensacions són molt similars a patinar sobre gel, tot i que diria que més senzill... Tot i que mai havia anat amb aquesta mena de patins, me n'he sortit prou bé... Això sí, el protector de la mà l'he hagut d'utilitzar, ja que he caigut al terra en un moment que intentava frenar...

Aquí teniu la foto que prova que feia bon temps i que... anava en patins! :-)


Ah! Feia bon temps, però la temperatura ambient era d'uns 5º. Així que em vaig posar la fabulosa jaqueta que vaig comprar per anar en bicicleta i que és tota una meravella: protegeix del vent i manté la temperatura corporal.

Una activitat altament recomanable! :-)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Portes un bon equipament i la jaqueta sembla que està prou bé, tant per abrigar com pel vent.
Patinar de sempre que t'ha agradat, doncs enhorabona si pots anar fent les coses que t'agraden i de passada fas una mica d'exercici.
Assumpció.

Anònim ha dit...

Enhorabona per practicar tans esports, et convertiràs en tota una esportista. Fer exercici és força bo.
El lloc és francament ideal per patinar, sense cotxes i sentin el soroll del riu.
Uns patins molt bonics, sembla que amb els patins en línia tinguis de tenir menys equilibri que amb els patins tradicionals.
Fer patinatge és molt divertit.

Mª Rosa.