dissabte, 28 de març del 2009

El conte de Frau Holle (Hörebuch)

La meva entrada d'avui va dedicada a aquella gent interessada en aprendre o millorar l'alemany.

L'altre dia us comentava que Frau Holle és una dona que quan fa el llit i espolsa el coixí, neva... Doncs bé, finalment he trobat el conte de Frau Holle i... molts més!

Frau Holle

- El Hörebuch de Frau Holle: Aquí hi ha una versió en alemany "normalitzat" narrat de forma clara. Cal buscar el conte entre tots els que hi ha dels germans Grimm, que en són uns quants!
- El conte de "Frau Holle" per llegir: Aquí es troba el conte en versió original, amb el vocabulari antic corresponent.

Després d'haver llegit/escoltat la història, ja sé qui és Frau Holle!! :-)


Links d'interès

- Web amb literatura clàssica narrada en alemany: http://www.vorleser.net (Més de 500 textos!)
- Web amb literatura clàssica escrita en alemany: http://gutenberg.spiegel.de

Jo he quedat positivament sorpresa amb aquesta combinació de lectura escrita i parlada, que em permetran millorar el meu alemany.

Per altra banda, he de dir que la pàgina venia recomanada al llibre d'alemany, però... sorpresa! Contenia una errada tipogràfica i la pàgina a la que dirigia estava plena de publicitat. Curiós com la gent detecta errors i fa ràpidament negoci amb aquesta mena d'errades... Per comparar: (Web amb publicitat, però "mateixa" estructura de directoris que la "bona")

Si esteu interessats o interessades en l'idioma alemany, guardeu l'enllaç a la llista de marcadors! http://www.vorleser.net. Totalment recomanable! :-)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Està molt bé que hagis trobat el conte de Frau Holle i els Links en alemany, així podràs fer pràctiques que sempre venen bé per moillorar l'idioma.

Mª Rosa.