divendres, 20 de març del 2009

Aigua que ho neteja tot!

Us he parlat de l'aigua? Diria que sí, però avui us en donaré més detalls...

Recordo que us vaig comentar que l'aigua que hi ha a la zona és més saludable que algunes de les aigües que venen en ampolles als supermercats.

A mi aquesta aigua em recorda molt a l'aigua de Galícia: Neteja molt i té molt bon gust.

No sé com està el nivell de calç en comparació a l'aigua gallega o catalana, però la gent diu que té molta calç. Això no és cap problema perquè tothom té a casa un vinagre especial que utilitzen per treure la calç de tot arreu: olles, aixetes, bullidores d'aigua, etc...

El que més m'agrada és la capacitat de netejar de l'aigua! A Catalunya, els plats s'han de posar al rentavaixelles amb cura, ja que altrament, el menjar ressec torna a sortir igual que quan el plat va entrar. Per increïble que sembli, això aquí no passa! Aquí es pot posar un plat amb menjar ressec al rentavaixelles i surt net i brillant!

Jo em sorprenc i em pregunto de què depèn la capacitat de netejar de l'aigua...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'aigua que m'anomenes no deu tenir tanta calç com la nostre, dons aquí es considera molt dura i estem fins el cap de munt.
Cada setmana hem de comprar 5 pacs d'aigua total una fortuna.
Aquí com l'aigua té tanta calç, provoca problemes domèstics, hem tingut obstruccions en griferies, en l' escalfador, rentaplats i rentadora i tot han sigut averies. Hem de fer servir vinagre i anti-calç perquè deixa incrustacions en els sanitaris.
Nosaltres teníem que haver posat un descalsificador, ja que no pensàvem que tindríem tans problemes.
Celebro que tu estiguis tan contenta amb l'aigua, ja que deu venir dels Alps i per això deu ser tan bona i segurament meys dura.
Mª Rosa.

P.D. El dia 8 i 15 d'abril jugant a futbol el Bayern-Munich contra el Barça, per la Copa de Europa, el dia 8 a Barcelona i el dia 15 a Munich.

Natàlia ha dit...

Per cert, sobre el tema de l'eliminatòria entre el Barça i el Bayern de Munich... Sembla ser que aquí estan molt preocupats. L'entrenador va dir que ara per ara el Barça és un equip del que cal prendre exemple i tenen por de no poder superar l'eliminatòria.

Per part del Barça, he llegit que tampoc estan gaire contents amb el sorteig, ja que consideren que és un equip difícil... Ja veurem com anirà tot plegat i qui passarà l'eliminatòria! :-)