divendres, 30 de gener del 2009

Corre! Que és tard!

Porto dies fixant-me en la gent que corre pel carrer.

Cada dia veig una o dues persones corrent, perquè fan tard. El que m'ha resultat més curiós és l'estil: Són relativament "joves" (menors d'uns 50 anys), a vegades porten motxilles a l'esquena i tots corren amb els braços estirats.

És precisament el tema dels "braços estirats" el que m'ha sorprès. Em pregunto si hi ha alguna explicació, ja que quan la gent fa "footing" va doblegant els braços en cada pas. Així doncs, per què quan es corre per la ciutat per guanyar temps, els braços van estirats?

2 comentaris:

Josep Mª ha dit...

Senzillament si en tot el equipatge de roba que deuen dur per el fred més la motxilla corren com esportistes se els hi mouria tota la roba i la motxilla aniria d’un costat al altra, quan arribessin al se destí lo primer que haurien de fer es anar al lavabo a posar-se bé la roba interior i l’exterior.
Amb els braços estirats corrent menys però mantenen més tot al seu lloc.
He volgut entendre que al dir braços estirats es en posició vertical al terra que es lo lògic, perquè si els estiressin en forma d'ales d’avió aleshores no trobaria altra explicació que ho fan per intentar volar i esta més a prop d’aquest Deu catòlic que tan veneren.
Soc incorregible,je,je,je!!!

Anònim ha dit...

Sembla que el mon vagi a un ritme diferent a nosaltres, sempre hi ha gent que corren i corren i sempre fan tard a tot arreu. D'això ens diferenciem poc d'un país al altre.
Per què la gent va tan estressada?
no tenen temps ni tan sols de parar un insta'n i mirà el que els en volta. M'agradaria viure en un país tranquil i portà un ritme també tranquil, però per això tindria que anar a una illa del Carib.
Referent a lo d'anar amb els braços
estirats, penso el mateix que en Josep Mª, però també perquè van amb tensió.
Desitjo que demà si celebres el teu aniversari, t'ho passis força bé.
Mª Rosa.