dimecres, 31 de desembre del 2008

Feliç Any Nou 2009

Ja el tenim aquí! El 2008 ja ens deixa enrera i el 2009 ja treu el nas...


Cal fer un balanç del 2008, en el que destaco principalment que:

- He canviat la meva residència principal... M'he mudat de Catalunya a Alemanya.
- M'he posat a estudiar un idioma nou: l'alemany
- M'he convertit en una lluitadora contra les circumstàncies adverses
- He estat molt feliç!

Cal però marcar uns objectius pel 2009:

- Estabilitzar-me laboralment parlant, per no tenir problemes econòmics
- "Dominar" l'alemany, per poder-me entendre en el 95% dels casos
- Solucionar els temes de salut pendents i no tenir nous problemes
- Portar una vida saludable, fent exercici (quan tingui temps)
- Gaudir del temps lliure
- Ser molt feliç!

Són desitjos que m'afecten a mi, però evidentment avui és dia per desitjar-vos a tots plegats que la vostra llista de desitjos es dugui a terme.

Sempre que es mira endavant, cal tenir en compte tot allò que passa sense que ho esperem. Esperem que tant si hi ha bones com males notícies, la vida no s'aturi i puguem veure la cara positiva de tot plegat.

Prou de filosofar! És hora de celebrar! No us oblideu de brindar amb un bon cava! Jo he comprat un Freixenet Rosat Semi-Sec (que ja veurem com estarà... Mai he sabut la diferència entre semi-sec, sec i brut).


Feliç 2009!!!
:-)





Que els vostres somnis es facin realitat, mica a mica...

3 comentaris:

Josep Mª ha dit...

Una felicitació molt bonica, la veritat es que el teu blog està molt ben “currat”.
Com que en el anterior comentari ja te felicitat el Any Nou només dir-te que quan brindem junt amb els teus Pares aquesta nit tots et tindrem molt present.
Les qualificacions del Caves estan basades en la quantitat de sucre que si afegeix en el seu procés de elaboració. S’anomena “Dolç” quan si afegeix molt de sucre a més aquest cava acostuma a està molt poc elaborat, poc temps a la cava.
“Semisec”, similar al anterior en quan a qualitat, però en menys de sucre.
“Brut”, ja la seva estada a la cava es considerable i el sucre que s’afegeix es mínim, aquest cava ja comença a fer patxoca , no es massa car, de bon pair i el "coco" ho agraeix.
“Brut Nature”, aquest si que es un bon cava la seva elaboració es llarga, en sembla que no baixa dels 2 anys d’estada a la cava, i no porta gens de sucre afegit. Jo penso que si no ens un gran consumidor d'aquesta beguda val la pena a les festes senyalades beure aquest, es clar que es una mica més car que els altres però el paladar i especialment la panxolina tu agrairan.
A partir d’aquí cada Cava te els seus especials en aquest cas ja son per gent més sibarita i amb la butxaca plena. Ara bé si un dia te’ns l’ocasió de poder-ne tastar algun al•lucinaràs de lo bo que son i entendràs perquè son quelcom bastant més cars que els altres.
El teu “sommelier” particular, je,je,je!!!, Josep Mª

Anònim ha dit...

A mi tampoc m`agrada massa les begudes amb alcohol, et diré un còctel que està força bé, per els que som una mica "rarillos".
És una barreja de fruites i grosella.
1 poma
1 taronja
2 rodanxes de pinya
1 presec
1 cl. de llimona
unes gotes de grosella
Tota la fruita es tritura, agafem el colador i es cola la barreja, o també es fa amb una licuadora, aboques tot el suc en un recipient
i a continuació i afeiexes dos cullerades de sucre o al gust.
Aboca la barreja als gots i poses una mica de grossella i uns glaçons.
Tasta`l!
Deliciós !!!

És una idea per si un dia vas a una cocteleria, o ho fas tu, al teu gust.
Mª Rosa.

Anònim ha dit...

M`he he deixat de dirt.te, que el còctel és diu " Un San Francisco" al igual ja l`has provat i tot.
Mª Rosa.