diumenge, 5 d’octubre del 2008

L'Antonio i la Montse es casen!

Avui la meva entrada del blog va dedicada a l'Antonio i la Montse...

Suposo que no els importarà que us expliqui la seva història...

Ell treballava com a tècnic en una empresa. I ella va entrar a treballar a la recepció. Una dona que hi havia allà, va intentar fer de Celestina i a tots dos els va dir coses en plan: "T'has fixat com et mira?" o "Jo crec que faríeu bona parella"... Com que la Montse estava a la recepció, cada dia es veien i es saludaven. Suposo que, un bon dia, ell va començar a llençar-li indirectes, animat per les esperançadores paraules d'aquella Celestina...

El cas és que els mesos van passar i van acabar enamorant-se i anant junts a tot arreu: a la platja, a prendre gelats, de vacances, etcètera... :-)

Mesos mes tard, van optar per anar a viure junts.

I finalment, han donat un altre pas i s'han casat... :-)

És clar, que aquest pas no és el final de la seva història. Sinó el començament de la versió més oficial, de cara a l'estat, a les institucions, a la família... És per tant, la confirmació que la parella funciona i que s'atreveixen a aventurar-se a escriure un llibre sencer sobre la seva pròpia història.

Segurament les següents pàgines del seu llibre inclouran molts bons moments i, esperem, que l'ampliació de la família! :-)

No he pogut assistir a aquest esdeveniment tant important per a les seves vides, degut a que estic lluny i els temes de bitllets d'avió i vacances no són sempre fàcils. Però els tinc ben presents. Així que avui els dedico la meva entrada del blog. I ho acompanyo d'un missatge.


Antonio i Montse:

Desitjo de tot cor, que ara que formeu un matrimoni, continueu tan feliços com ho sou des del dia que vau decidir ser una parella. I desitjo que, si és possible, les coses us vagin encara millor d'avui en endavant.

Moltes felicitats en el dia del vostre casament i en tots els dies que encara han de venir.

Herzlichen Glückwunsch aus Deutschland
5 d'Octubre de 2008

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per l'Antònio i la Montse de part de la mare de la Natàlia. Jo es com si ja us conegués de tant sentir-ne parlar a la Natàlia.
Molt bé, Natàlia. Aquesta notícia al teu blog m'ha emocionat.
Un molt feliç dia per la parella i per a tots els assistents al casament...
Assumpció.