dissabte, 9 d’agost del 2008

Bicicletes a la ciutat

La notícia del dia és que l'armari de l'IKEA ja està acabat! Ja té les portes i està maco i tot! :-) Ha costat una mica de feina, degut a errors en el disseny de les peces, però ara que està "arreglat", ja està perfecte! :-)

Avui no ha fet bon dia per anar en bicicleta, però tot i així he anat de compres amb la meva bici. I m'he fixat que totes les botigues tenen un parking per a bicicletes. Les bicicletes que hi ha a les botigues són de més bona qualitat que les bicicletes que hi ha a l'estació de tren...

Per tal que us feu una idea de proporcions... Cada botiga (o metge) té reservades places per als clients (o pacients). Normalment, hi ha places de pàrking per a cotxes i places per a bicicletes. El nombre de places reservades depèn del nombre d'usuaris de la botiga. En un supermercat, hi poden haver espai per 15 o 20 bicicletes. Sempre n'hi ha unes quantes. En canvi, a l'estació potser hi caben unes 200 bicicletes! I està realment ple!

És una passada! El tema de les bicicletes és completament diferent del que havia vist fins ara. Aquí la bicicleta és el medi de transport habitual per la ciutat. I ho entenc. Clar que a l'hivern, hauré de veure on estan les bicicletes...

A més, avui plovia i quasi totes les bicis tenien una funda de color groc per protegir els seients de la pluja. Hauré de buscar on es ven aquesta bossa de color groc (segurament estil paraigües) o hauré d'evitar la bicicleta els dies que pugui ploure... :-)

Cal seguir provant! :-)