dijous, 31 de juliol del 2008

Que visquin les bicicletes!

Segueixo impressionada amb el tema de les bicicletes.

Ara està fent uns dies realment calorosos. Enlloc hi ha aire condicionat. La qual cosa fa que als llocs faci calor, però quasi que ho prefereixo a no pas passar fred cada vegada que entro a un lloc. Segur que és més saludable. Sigui com sigui, la calor no és tan enganxosa com a Barcelona, ja que no hi ha mar i els llacs estan lluny...

Com que està fent uns dies realment bons, la gent va amb bicicleta per tot arreu. Jo ja estic desitjant comprar-me una bici. Estic mirant preus, però em semblen més cares que a Barcelona. No sé si és que són de més qualitat o que he de buscar millor...

I quan dic que quasi tothom va en bici, vull dir quasi tothom! Avui he vist un home amb traje, una maleta sota un braç i menjant l'esmorzar. Tot això a una velocitat impressionant. No he tingut temps de fer-li una foto i mira que l'ocasió s'ho mereixia!

He seguit veient gent amb mitjons i sandàlies. Els que ho porten (que no són tots els homes), sembla que fins i tot combinen el color de les sandàlies i els mitjons. Amb sandàlies fosques porten mitjons blancs i amb sandàlies blanques, mitjons negres.

Ja veurem què passarà amb les bicicletes quan comenci a fer mal temps. En qualsevol cas, m'agradaria tenir una bicicleta abans que comenci a fer mal temps... Hauré d'afanyar-me!! :-)

Ara que aquí la varietat de bicicletes sembla més gran que a Catalunya. La majoria de dones van amb una bici amb cistella i la majoria d'homes van amb mountain bikes o amb bicis de carretera. Hauré de mirar quina és l'opció que més em convé. Jo vull una bici que em serveixi com a medi de transport i també per a gaudir del bon temps! :-)

Així que... a mirar bicicletes!! :-)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Què que no et vols emportar la teva bici? o vols que te la envïi. Bé, de fet a mí no m'agrada massa la teva, jo prefereixo les d'abans amb la cistella i tot.
Ha de ser tot un espectacle veure tantes bicis pel carrer i a més a més el respecte que representen pel medi ambient.
A veure quan te la compraràs, que estàs amb unes ganes de comprar...
Assumpció.

Alícia ha dit...

A veure si et pots comprar alguna bici que estigui bé de preu. Potser pots trobar alguna cosa de segona mà, no?

Posa una foto!

Petooons

Anònim ha dit...

hola Natàlia:
Avui, he pres una orxata i he pensat amb tu.(per cert era del
LIDL).I el gaspatxo? no el troves a faltar?, això encara el pots fer tu.No trobes a faltar el menjar Mediterrani?.
Avui fa una calor insuportable,hem de estar tancats amb l`aira condicionat (quin avorriment).
A mar hi ha un munt de meduses i la gent no es pot banyar, i aqui Masnou una plaga de mosquits tigre i anem tots picats, menys en Josep M.que els mosquits l`hi tenen por
Quin estiu!!!.
Ahir van fer per la tele un programa que es diu "els nous catalans" son immigrants de tot el mon, que expliquen les seves experiències a Catalunya, iva sortir un angles, va dir que es va vestir amb una camisa i uns pantalons curts, MOCASSINS I MITJONS, i trobava estrany que tothom sal mires, l`hi van dir que no era el vestiment adequat aquí.Per l´ho tantes veritat que no es un "mite".
Fins i tot , els futbolins son diferents d`aqui, molt curiós.
Que aquest cap de setmana et sigui gratificant i t´ho passis molt fe.
Fins aviat.
Mª Rosa.