dissabte, 19 de juliol del 2008

He vist la Hofbräuhaus... a la tele!

Sí, sí... He visitat completament la casa més famosa de cervesa de München: la Hofbräuhaus... Això sí, a la tele! La veritat és que és sorprenent... Es veia graaan graaaan... Sortia gent amb la cara vermella (en format gamba) i uns barrets molt estranys, com els de les imatges... La veritat és que era espectacular...

Aquest vestuari m'ha impressionat... Oh! :-O

Què dir d'una foto de grup així? Doncs ara imagineu-vos això en una cerveseria format nau industrial... Era impressionant...

Devia estar gravat un dia especial, perquè les fotos que hi ha a internet de la cerveseria, no mostren la gent amb aquestes pintes, sinó gent "normal i corrent"...

He vist com les cerveses es poden pagar amb unes monedes especials de la casa, i també unes taquilles pels gots... Espectacular!! Hi hauré d'anar... Ara entenc perquè els companys de feina m'han recomanat visitar-ho... De moment, ja he fet la visita virtual per la tele! :-P

Què més he fet avui? Doncs... Més burocràcia, rentadores i... crear espai!! Estic intentant crear espai en el lavabo... Paciència, ja trobaré on guardar les coses! ;-)

Ah! Ha fet sol tot el dia! :-) I he pogut anar en màniga curta! :-)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Natàlia cada dia m'agrada més el teu blog perquè aprenc coses noves sobre les costums d'un poble que no m'havia mai interessat. En aquest aspecta soc molt tafaner ja que valoro molt les nostras.
Encare que d'entrada un pensi que per vestir-se així s'han de tenir-ne un "bon parell", per mi es molt lloable el que els pobles mantinguin les seves arrels i costums. Segur que per els altres el vestiti de català i pubilla es de lo més "friki" ja no diem res del de Mosso d'Esquadra.
Ja veig que la "burrocracia" a tot arreu es igual si no de que viurien els polítics?.
En quan al espai no et preocupis les dones teniu un do especial per ocupar-lo i fer-lo vostre, tu diu un que porta 32 anys casat i que fa pipi al mateix arbre que el gos, je,je,je!!!!.
Avui "panxin club" i relaxació total per estar ben preparada per dema, ànim!!! tot anirà d'allò més bé. Una til.la abans de sortir de casa acostuma anar molt bé.
Et desitjo tota la sort del mon-mundial.
Josep Mª

Anònim ha dit...

Tot el que sigui comunicació, és una bona cosa. El meu missatge d'ahir es veu que no el vas veure. M'encanta anar seguint la teva aventura per terres alemanyes, i anar sabent de la seva gent, costums, menjars...
La teva mare.

Jbrinx ha dit...

Pero es poden fer gestions burocrátiques en dissabte!!! quin país, on anirem a parar, els funcionaris treballant en dies festius!!!

Josep Mª ha dit...

Hola Natàlia !!, jo d'ordinadors no hi entenc massa però en Josep Mª m'ha ensenyat a entrar al teu blog i a fer aquest comentari.
El teu blog m'assembla molt interessant perquè m'agrada molt conèixer la cultura i les costums d'altres països, així com te'n vas surtin. Ets molt valenta!, especialment per afrontar aquest idioma que reconec es molt difícil.
Amb la webcam i el blog et sentiràs més a prop dels teus, això es molt important per tirar endavant la teva nova vida.
Desitjo i ser que serà així que a la feina tot anirà d'allò més bé.
Una forta abraçada.
Mª Rosa.

Anònim ha dit...

Hola Natàlia, veig que tot et va molt bé. Continua igual! Petons
Em costa una passada de temps publicar en aquest bloc. Mai m'accepta, així que a partir d'ara t'escriure com a anònim però signaré, perquè no t'enfaaaadis.
Alícia