divendres, 18 de juliol del 2008

Practicant per l'Oktoberfest



Avui ha estat un altre d'aquells dies plens de burocràcia (i la que encara em falta). A més a més, necessito una foto de carnet i he hagut d'anar a fer-me fotos. Són realment grans! A la foto he sortit despentinada, com sempre, però han corregit digitalment els grans... :-) Així que he quedat bé.

Per dinar, he optat per provar un dinar típic bavarès, com el que es pot veure a la imatge. Bé, en realitat sembla ser que és típic com a esmorzar (!!!)... Lo millor del plat: la mostassa dolça! M'ha sorprès el gust de la salsitxa blanca, realment suau. Així que encara que no m'agradi la cervesa, ja estic preparada per la Oktoberfest!!! ;-)

Una de les coses més sorprenents que he trobat és que els blocs de pisos, no tenen número a les portes! Aquí es dóna l'adreça del bloc i a la bústia cal posar el cognom de les persones que reben cartes. El carter fa el treball de localitzar en quina bústia van les cartes. Com que he afegit el meu cognom a la bústia, ja puc rebre cartes! (Entre les cartes, espero la EC-Card del banc)

En temes domèstics, cal dir que encara no he pogut ordenar totes les maletes. Mica a mica! És com si l'espai s'hagués de crear abans de poder-lo utilitzar! Sí que he fet una rentadora amb tovalloles negres (i noves) i hi he posat un d'aquells draps per atrapar colors. Ha quedat completament negre! Mai havia vist res igual! :-O

Ah! A que no endevineu quin temps fa? Oh! Plou!!! Es regnet! :-P


Seguiré informant... ;-)


PD: Gràcies a la meva mare, el mòbil ja funciona correctament! Que faria sense ella! ;-)

1 comentari:

Josep Mª ha dit...

Bon dia Natàlia m'agrada molt el teu blog, ho trobo d'allò més interessant així tots els que t'estimem podem anar seguin la teva "venti" que no dubtis t'anirà molt bé, tens totes les qualitats humanes i professionals perquè així sigui.
Com a foto de "xiringuito playero" per els giris aquest sopar està molt bé, però no hi ha color amb un parell de llesques de pa amb tomàquet i embotits de la Terra, je,je,je!!!! es broma. Està molt bé integrar-se al lloc on un va a viure, jo faria lo mateix els dies feiners però el cap de setmana posaria l'Estelada presidint el menjador i abans de la primera queixelada de cada àpat, ben dret, cantaria els Segadors. Per dinar mongetes amb botifarra i all i oli, per sopar pa amb tomàquet i embotits encara que fosin germànics.
Una abraçada.
Josep Mª